Tabetalt

Enkel netthandel

Partnere

PAYEX

PayEx

PayEx Group er et familieeid konsern med ca 500 medarbeidere.

Med slagordet Experts in Payments har PayEx etablert seg som den eneste heldekkende betalingsaktøren i Norden med et tjenestespenn fra nettbetaling, mobilbetalinger, kontoløsninger, abonnementshåndtering til fakturering og inkassovirksomhet.

TaBetalt er fullintegrert med PayEx innen kortbetaling og gir deg muligheten til å ta betalt for dine produkter med VISA og MasterCard på en sikker og trygg måte.

http:/www.payex.no


SendRegning

SendRegning tilbyr et komplett fakturasystem for store og små bedrifter med alt du trenger for å fakturere. SendRegning er et nettbasert fakturasystem. Det betyr at du ikke behøver å installere noen programvare maskinen din. Du kan sende og administrere regninger hvor som helst og når som helst, så lenge du har internettilgang.

Med en TaBetalt-løsning kan du enkelt overføre dine ordre til SendRegning som automatisk vil sende ut fakturaer for deg. Du kan velge mellom epost faktura og papirfaktura. Ett klikk, og du er ferdig!

Enklere blir det ikke!

Mange netthandler ser en økning på optill 20% når de tilgjengeliggjorde faktura som betalingsmiddel i tillegg til kredittkort.

http://www.sendregning.no


Kelkoo

Kelkoo leverer en kjent handelsplattform der sluttkunder kan søke opp og sammenligne priser på varer fra mange ulike aktører på en kjent markedsplass. Kelkoo jobber med både små og store aktører i realisering og tilgjengeliggjøring av produkter for kunder. De har også kundevurderinger, butikkvurderinger og har en annerkjent posisjon i markedet for prissammenligninger.

I TaBetalt vil du kunne tilgjengeliggjøre alle dine produkter hos Kelkoo med enkle tastetrykk. Kontakt Kelkoo i dag for å markedsføre dine produkter der kundene er. En produkt og prisfil vil automatisk sendes og synkroniseres med Kelkoo hver natt!

http://www.kelkoo.no


Prisjakt

Prisjakt leverer en produktsammenligningstjeneste til norske forbrukere for å hjelpe sluttkunder til å finne beste pris. Prisjakt har i sin basispakke ingen månedspris for sine tjenester.

Med TaBetalt kan du automatisk publisere dine produkter hos Prisjakt med automatisk oppdatering av lagerbeholdning og prisendringer hver natt! Sper dine produkter på en kjent markedspall, velg en integrasjon med Prisjakt.

http://www.prisjakt.no


OKB

OKB AS er et Oslobasert utviklingsselskap som utvikler skreddersydde betalingsløsninger til telecom, transport og privat sektor i Norge, Skandinavia og Europa.

Tjenesten TaBetalt er utviklet og driftet av OKB som et ledd i å tilby sine tjenester til SMB markedet.

http://okb.no


Klar for å komme i gang?

Start nettbutikk