Noen butikker er myntet på et bredt publikum med ulike geografisk lokasjon eller skråkkunnskap. Vi har derfor muliggjort valg av språk i nettbutikken din. Denne guiden viser deg hvordan du enkelt endrer språket i administrasjonspanelet.

Som standard i TaBetalt er innholdet i nettbutikken på norsk. Dersom du har behov for å presentere butikken din på engelsk følger du denne guiden. Ved å navigere til menypunktet innstillinger, ligger valget oppsett nettbutikk.

ENGELSKSPRAAK1

Når du klikker på oppsett nettbutikk, blir du presentert en side hvor du kan gjøre en rekke innstillinger i nettbutikken din.
Under innstillinger finner du valget butikkens språk. Her kan du velge mellom norsk og engelsk.

ENGELSKSPRAAK2

Velg engelsk og trykk lagre. Informasjon på butikken din er etter at du har lagret på engelsk. Husk at dine egendefinerte innholdsider, samt leveringsvilkår og kjøpsvilkår fremdeles er på norsk. Disse må du selv oversette til engelsk. Hvordan man endrer innholdsider er beskrevet i en egen guide her.