Tabetalt

Enkel netthandel

Har du dine produkter på et lager? Er du avhengig av å begrense antall produkter du skal selge? Da trenger du lagerhåndteringen i tabetalt.no!

Mange har produkter med ulike variasjoner og varianter. Typiske varianter kan være størrelse (liten, stor), farge(rød, blå, gul), type(metall, tre, plastikk) eller enhet (pakke, pall, bunt). Men hvordan håndtere produktvarianter på en god måte?

Som butikkeier kan det være stor verdi i å benytte ditt eget domene i markedsføring og salg av dine produkter. I TaBetalt har man mulighet til å spesifisere ditt domene, slik at kunder finner din nettbutikk. For å få dette til å fungere må man sette opp en DNS peker. DNS er mekanismen som oversetter et domenenavn til en spesifikk IP adresse på en server. Du må altså registrere TaBetalt’s IP adresse i DNS.

Her følger en oversikt over ny funksjonalitet som er lansert i TaBetalt Januar 2015. Vi vil fortløpende oppdatere denne hjelpesiden etterhvert som vi kommer med ny funksjonalitet eller endringer i TaBetalt. Endringsloggen ble sist oppdatert: 25.02.2015

Vi får stadig spørsmål om hvordan man kan sette opp en helt ny GoogleAnalytics konto. Derfor har vi laget en guide som beskriver denne prosessen!

Google Analytics er et veldig populært verktøy for å analysere og se på trafikken til din nettbutikk eller nettside. Vi har en enkel og en avansert måte å tracke besøk i tabetalt.no via Google Analytics.

Har du behov for data til andre systemer? Vil du trekke data ut og benytte de til analyse, regnskap eller fakturasystemer? Det er enkelt!

Denne artikkelen beskriver hvordan man kan lage en enkel Blogg ved hjelp av innholdssider i TaBetalt

Noen butikker kan ha ønske om bannerannonser eller innhold på butikkens forside. Denne artikkelen viser hvordan dette kan løses.

Noen butikker er myntet på et bredt publikum med ulike geografisk lokasjon eller skråkkunnskap. Vi har derfor muliggjort valg av språk i nettbutikken din. Denne guiden viser deg hvordan du enkelt endrer språket i administrasjonspanelet.